Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Oldalak

2008. 07. 24.

Padova továbbra is...

Lássunk néhány képet...

2008.07.24. 12:33 imreimre

Megkezdjük a saját Munkám...

Néhány képet felteszek,csak úgy bevezetőnek, aztán majd előbújnak a varik is a tarsolyomból,amint jobban ráérek,mert az igazat megvallva szeretnék dolgozni,kötetlenül,de ilyen szabadsága egy dolgozónak sincs mint nekem, akármit is irtam az előbb.

Nem is volna rossz,ha bányászéveimből is elszámolták volna a húsz évvel régebbieket is,de azt ugymond egy-két módosítással az asztal alá söpörték,--pedig életünket, és vérünket adtuk az Uránbányában akkoriban,-Ki gondolta volna akkor ,hogy a magas Sztk,és egyéb levonások eltünnek egy tollvonás következtében? Csak sajnáljuk,---ennyi maradt az izzadtságunkból,meg a sok hősi halált halt bányásztestvéreim befizetett Sarcából... senkinek nem jút eszébe,hogy hány ember adta egészségét,feláldozva jövőjét,a magas uránosbér végett.

Minden szőnyeg alá söpörve...

Jöhetnek a képek...


Izelítő Padovából,Itt parkoltunk egész nap és egy fillért nem fizettünk,mivel vasárnap volt,és ingyenes a vasárnapi parkolás.Legjobb helyen a S.Antonio Basilica mellett.


A Prato és környéke...Szép hely, bent a zöld füvön narkósok,és kissé piásak pihenik az előző nap fáradalmait...kint a nap alatt fáradó turisták meg keresik a helyet,ahol jó fotót,és nem eldobált üveget lehet fényképezni.


Ez pedig a Padovai Dóm épülete,jártam benn is.


Végül stilszerüen legyen fenn egy valódi siremlék a harmadik századból,Gorsiumban éli mindörökké álmát.

Imreimre

Nincsenek megjegyzések: